Gevel isolatie

Naast het al besproken KingspanTEK systeem voor de dakopbouw ga ik de voorgevel van binnen isoleren met thermisch isolerende voorzetwanden van Faay, Wall-in-one.    Waarschijnlijk in combinatie met een 2e product om een RC van > 7 te halen want de Wall-in-one komt niet verder dan RC van 4.65.

This entry was posted in wanden. Bookmark the permalink.

One Response to Gevel isolatie

 1. Dennis Hoffs says:

  Naast het W’all-in-One isolatie-element kan er ook gekozen worden voor het Kooltherm K17 Binnenisolatie Element. Deze is verkrijgbaar in een dikte tot maximaal 120 mm en haalt daarmee zeer eenvoudig een Rc-waarde van 6.0 m²•K/W. Meer informatie is te vinden op: http://www.kingspaninsulation.nl/producten/kingspan-kooltherm/k17-binnenisolatie-element.aspx

  Met vriendelijke groet,

  Dennis Hoffs
  TECHNICAL SERVICE CONSULTANT

  direct tel: 0800 25 25 25 2 (gratis)
  direct tel: +31 (0) 344 675 224
  direct fax: +31 (0) 344 675 234

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *